Mote er inn

Mote har alltid hatt stort fokus i media. De senere årene, etter internetts og sosiale mediers ankomst, har mote-interessen imidlertid tatt helt av. Flere og flere livnærer seg på mote, og de aller fleste unge i dag tenker nøye over hva de skal ha på seg hver eneste dag.

Klær og mote

Mange har fokus på klær. Det har nemlig blitt viktigere å se bra ut. Antrekkene tilpasses ulike settinger; jobb, fredagspilsen etter jobb, jobbintervju og familiemiddager. Det er også enklere å handle klær. De kan nemlig kjøpes på nettet, på butikker som Stayhard, og det kan gjøres når som helst.

Med internett har du derfor alltid muligheten til å finne nye favorittplagg, lese deg opp på ny mote, og finne ut hvor det lønner seg å kjøpe klær. Dette kan gjøres fra komforten av din egen stue, når som helst på døgnet, hver eneste dag. Det er lett å være motebevisst i dag.

Såkalte influencere

Med sosiale medier oppsto helt nye kommunikasjonsformer. Nettsteder som YouTube, Instagram og Pinterest fokuserer på at brukere skal vise seg fram. De senere årene har såkalte influencere dukket opp på disse sosiale mediene, og deres jobb er å hjelpe andre med å bli bedre, blant annet når det gjelder klær og mote.

Mange får gode tips og triks for en bedre, mer spennende klesstil, og for å føle seg bedre generelt. Men enkelte lar seg også påvirke negativt av alle disse flotte menneskene med tilsynelatende perfekte liv, perfekte kropper og perfekt klesstil. Det kan rett og slett bli for mye av det gode.

Kle deg som du vil

Mote er spennende, og å kle seg bra gir selvtillit. Husk bare at det aller viktigste er at du trives med deg selv, så ikke la deg påvirke for mye av andre. Vær den personen du ønsker å være, helt uavhengig av om du følger de nyeste motetrendene eller ikke – det er nemlig også inn!