Mote som hobby

For mange blir mote automatisk assosiert med kvinner, men dette er heldigvis på vei til å snu! Stadig flere menn begynner å bli moteinteresserte, og tall Dagbladet har fått tak i viser at herremote faktisk er det eneste segmentet i klesindustrien som ikke har hatt nedgang de seneste årene. Snarere tvert imot – herremote er in! Derfor er det ikke rart at flere og flere menn også får mote som hobby, og trenden ser ikke ut til å snu med det første.

Tilbehør

Hvis du er interessert i mote, vet du at det er ikke bare antrekket som gjør mannen, passende tilbehør av høy kvalitet er vel så viktig. Det kan ofte være vanskelig å finne et rikt utvalg av tilbehør i fysiske klesbutikker, og derfor snur stadig flere menn seg mot internett og alle dets skatter. Neckwear er en slik nettbutikk som spesialiserer seg i kvalitetsmote til menn. Her vil du finne et utrolig utvalg av alt ditt hjerte kan begjære både i klær, smykker og annet tilbehør. Utvilsomt en av de beste norske nettbutikkene for herremote akkurat nå!

Sosiale medier

Sosiale medier har kommet for å bli, og dette har vist seg å være en aldri så liten gullgruve for mennesker som er lidenskapelig interessert i hobbyen sin. Særlig bildedelingssiden Instagram har blitt en slager blant alle som har sine interesser i et eller annet visuelt felt. Enten det er matlaging, reising, interiør, selfies eller mote. Minmote skriver om nettopp ti slike Instagram-kontoer for motebevisste herrer. Det hersker liten tvil om at disse plattformene ikke bare kan være en strålende kilde til inspirasjon, men også være et springbrett for et bredere publikum utenfor by- og landegrenser.