Dyre hobbyer

Noen hobbyer er dyrere enn andre. Det finnes mange som samler på kostbare gjenstander, som joggesko av et bestemt merke, porselensfigurer eller sjeldne fan-artikler fra store stjerner. Noen bygger også egne biler eller motorsykler. Da kan det gå en del penger til hobbyen.

Kostbare samlinger

Å samle på ting er en vanlig hobby. Noen samler på klistremerker eller fotballkort, som vanligvis er en overkommelig hobby rent prismessig, mens andre samler på dyre og eksklusive gjenstander. Mange rikfolk samler på kunst. Da er det ikke bare snakk om å samle på kunsten for å ha den til pynt. De ser på kunsten som en investering, noe de kan selge med fortjeneste når prisen går opp. Å samle på mynter og frimerker kan også ses på som en investering, for det hender man kan selge gjenstandene med overskudd.

Startet i det små

Mange ganger har en hobby startet i det små, og deretter tatt helt av. Slik var det for eksempel for Jan Erik Andresen. Han begynte med å bygge og fly droner, og denne hobbyen tok virkelig av, på alle måter. Hvis du tror at hobbyen din faktisk kan bli en inntektskilde, kan det hende du bør satse på den. Et forbrukslån kan gi deg penger til å gjøre alvor av planene. Sjekk tilbudene hos FairLån, husk bare at lånet skal betales tilbake, så tenk nøye gjennom konsekvensene før du låner pengene. Andre hobbyer som kan starte i det små, er modelljernbaner og akvarier. Begge disse hobbyene kan være rimelige eller kostbare, alt etter hvor ivrig man er.

Lego

Trodde du at bare barn lekte med ? Langt ifra. Mange voksne bygger Lego, og noen av dem går helt bananas og bygger store byer. Lego har for lengst sett denne trenden, og lansert egne byggesett for voksne.