Poker som hobby

Det er alltid lurt å anse pengespill som en hobby, ikke en inntektskilde. Spørsmålet er kun hvor store sjanser du har for å gå i pluss, eller hvor mye du vil tape i lengden. Poker er det eneste populære ferdighetsspillet blant alle pengespill, og det er mange grunner til å vurdere pokerspill som en hobby.

Siden man ikke spiller mot «huset», men mot andre spillere, gjelder det å kunne beregne sine vinnersjanser løpende og vurdere kortkombinasjonene lynraskt. Poker er samtidig veldig sosialt, og kan være helt gratis. Mange spillere har vunnet et par dollar fra gratisturneringer og deretter klatret opp til toppen av pokerpyramiden.

Siden Texas Hold’em (den mest populære pokervarianten) er et ferdighetsspill, blir du bedre med tiden og inntekter vil komme oftere enn utgifter. Man kan til og med lese et par gode bøker om poker, og dermed klare til et godt nivå umiddelbart. Poker er en hobby som nytes av millioner mennesker verden rundt, og en viss del av disse har poker som heltidsjobb.

Ved å spille seks-syv timer om dagen garanterer de seg en viss inntekt, og frigjør seg dermed fra kontor-båndet. Poker trener dessuten hjernen, for du må tenke raskt og handle etter dine inntrykk. Bløffing er også moro, men det tar tid å mestre slike psykologiske triks.