Med tennis som stor interesse

De aller, aller fleste av oss har en eller annen hobby eller interesse vi brenner ekstra mye for. Det er mye å velge mellom hvor noen er bra for kroppen og andre er bra for sjelen. Strikking blir sett på nesten som terapi eller et alternativ til meditasjon. Fotball får kroppen i gang og for noen er det terapi bare å sitte på tribunen sammen med likesinnede fans.

Tennis har blitt mer populært de siste årene. Tidligere var sporten assosiert med penger, rikdom og luksus. Mange tror enda at det er en sport for de rike, fordi utstyret er dyrt, det koster å leie tennisbaner, og tennisklubber tilbyr ofte luksuriøse medlemsfordeler. Tennis trenger ikke å være dyrt, dersom du har tilgang på en offentlig tennisbane.

Om du spiller tennis selv, eller bare liker å se på, så er det uten tvil en spennende interesse. Det er flust av turneringer å følge med på, og mange kjente, gode spillere å heie på. Tilfør de berømte søstrene Williams, og dramaet er komplett.

Tennis er en hyggelig underholdning, men den ultimate måten å oppleve tennis på, er selvfølgelig fra tribunen. Se spillerne live, høre lydene og kjenne spenningen på kroppen i sekundene før serven går.