Se Zuccarello og de andre store NHL-stjernene fra tribunen

Endelig kan vi snart begynne å reise igjen, og hva er vel bedre enn å kombinere reiser med opplevelser og interesser. Mulighetene er mange enten du liker musikk, kunst eller sportsarrangementer som for eksempel fotball eller hockey. Følg med på hockey her.

Hockey som din store lidenskap?

Det er få ting som slår det å sitte på en fullsatt tribune og se favorittene dine utfolde seg på isen. Stemningen rundt en stor hockeykamp er magisk. Det er herlig å høre alle de velkjente lydene av pucken som fyker over isen og jubelen fra tilskuerne. Dessverre er et av problemene at det ofte kan være vanskelig å få tak i billetter til de mest populære kampene. Her har det heldigvis kommet flere løsninger.

Nå kan du enkelt bestille din spesielle hockeyreise online

Flere reisebyråer tilbyr nå tematurer hvor du kan finne reiser som passer akkurat for deg og det du er interessert i. Nå er det faktisk reiseselskaper som har spesialisert seg på akkurat sportsreiser og hockey. Et slikt selskap er Gosport travel, les mer her. De har avtaler med flere av de store klubbene, og kan tilby ferdige pakkeløsninger med reise, hotell og billetter. Enkelt og praktisk, og man får garantert en perfekt ferie!