Hobbyspill

En hobby kan være noe du gjør alene, eller sammen med andre. Dataspill kan spilles alene, mens andre spill krever at du har motspillere. Når du spiller sammen med andre, får du det sosiale aspektet i tillegg. Du kan le og snakke mens du spiller.

Krokket er en fin sommeraktivitet. Spillet går ut på at man skal slå kuler gjennom bøyler. Kulene slås med køller. Andre fine utendørsspill er ringspill, badminton og frisbee. Disse spillene aktiviserer og underholder både barn og voksne, men passer best på varme sommerdager. Om vinteren er det vanskelig å drive med spill utendørs, men man kan leke i snøen, og lage sitt eget curlingspill på isen.

Enten det er vinter eller det regner, er brettspill en fin hobby. Barn elsker at voksne tar seg tid til å spille sammen med dem, og ungdommer liker også å spille de gamle brettspillene, til tross for at de har mange dataspill. Monopol, Yatzy og andre klassikere kan samle hele familien eller vennegjengen. Med litt godt å spise, har man en perfekt kveld. Mange forbinder brettspill med påske, men man kan selvsagt spille hele året. Hvorfor ikke slå av TV og datamaskin en kveld, og prøve et gammelt brettspill?